Szerkesztőség

 

 

 

Portálunk 10 település összefogásának eredménye. Célunk, hogy minél több települést és annak lakosságágát be tudjuk vonni a közös munkába, hogy a térségről származó információkat egy helyen mindenki számára Nagyváradtól Szeghalomig összegyűjtsük. Minden település vagy civil szervezet saját adminisztrációs felülettel rendelkezhet, portálunkon, hogy a portál segítségével magyar és román oldalon egyaránt meghirdethesse saját vagy egyesületeinek rendezvényeit, a rendezvényszervezési modullal regisztrálni tudja a jelentkezőket, vagy civil szervezetek menü vagy a teleülések menü alatt bemutatkozzon, videókkal beszámolókkal. Kérünk minden települést, civil szervezetet, ha megtetszett a lehetőség vegye fel a kapcsolatot szerkesztő bizottságunkkal.

Portálunkat Füzeasgyarmat és Bors önkományzata szerkeszti.

Kedves portállátogatók a közös magyar-román szerkeszetőbizotság várja a térségről szóló érdekes képanyagokat, arhív felvételeket, vagy érdekes eseményről beszámolókat. Ha be szeretnél csatlakozni a szerkesztőség munkájába, írj mekünk levelet.

 

Köszöntettel: A szerkesztők

 


Füzesgyaramt Önkormányzata

 

Magyarország, 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1.

Tel: : +36-70-4310332

E-mail: szerkesztoseg@sarretlife.hu

 

vezetőszerkesztő:

Tőkésné Gali Mónika

 

 


Bors község

 

Romania, Bors 200, 417075, Bihar megye

Tel: 004 0259/316.155

Fax: 004 0259/417.291

E-mail: editorial@borslife.ro

 

vezetőszerkesztő:

Lukács Sándor

 


 

Belépés és regisztráció
A szerver áramfogyasztása:
225.6 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.