Tisztelt portállátogató közönség!

 

Portálunk média támogatói a szeghalmi KIS TV és Körös-Sárrétti Hírlap, valamint a Bors Közösségi Figyelő. E-három media és munkatársaik segítségével kezdjük el  úttörő munkánkat, hogy határoktól függetlenül Magyar és Román nyelven adjunk hírt olvasóinknak Nagyváradtól a Körös-Sárrétig. A porjekt küldetése hogy, beszámoljunk mindkét ország turisztikia és kultúrális eseményeiről, hírt adjunk egymás számára gazdasági lehetőségeinkről, bemutassuk, vállakozásainkat, lehetőséget adjunk a párbeszédre, hogy jobban megismerjük egymást. Szeretettel várjuk azokat a helyi médiákat, akik szertnék kihasználni a portál adta lehetőséget és saját online szerkesztésben külön oldalakon önáló tartalommal, hírdetésekkel, rendezvényekkel jelentkeznének a portálon.

KIS TV Bemutatkozik

Üdvözlöm a kommunikációs portál nézőközönségét a Kistérségi Sárrét Televízió stábja nevében! Az elmúlt 2 esztendő műsorai közül válogattunk néhányat az Önök számára, hogy ezzel is betekintést engedjünk mindennapi munkákba.

Belépés és regisztráció
A szerver áramfogyasztása:
312 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.