"Úgy érzem viszonylag jó évet zártunk"

Aki betekintést akar nyerni mindarról ami az elmúlt évben Bors községben történt fejlődés kapcsán és minderről meg is akar győződni, csak végig kell sétálnia a község településeinek utcáin. Látható, hogy az elmúlt év is egy újabb sikertörténet a község életében.

 

A Szeghalom kistérség Történelme

A Szeghalmi statisztikai kistérséghez tartozó települések járási besorolásban először az 1332-1336 évi pápai tizedjegyzékben jelennek meg. Ebben az összeírásban Szeghalmot és Ványát említették meg, mint a negyedik járáshoz tartozó települések.

Belépés és regisztráció
A szerver áramfogyasztása:
310.4 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.