Tisztelt vállalkozók, üzletemberek!

 

Köszöntjük önöket portálunkon! Arra biztatjuk önöket, hogy regisztrálják be vállalkozásaikat, hogy az így kialakuló adatbázis elősegítse a két ország határmenti vállalkozóinak információ cseréjét. Célunk, hogy a vállalkozások bemutatkozó adatai, szolgáltatásai, termékei mind magyar, mind román nyelven olvashatóak és kereshetőek legyenek.

Portálukon minden regisztráló cég ingyen:

  • Feltölthet 20 prospektust szolgáltatásairól és termékeiről.
  • Megadhatja saját webáruházának vagy weboldalának elérés útját.
  • Felölthet megrendelőlapokat, képeket.
  • Feltöltheti termékeit amelyek fotóit, adatait és árát is meg tudja adni.
  • Saját webmenedzsment felületen bármikor megváltoztathatja vagy bővítheti a cégéről felkerült adatokat, termékeket.
  • E-market oldalunkon megkeresheti mások hasonló szolgáltatásait.

Minden szolgáltatás és termék kereshető lesz adatbázisunkba. Lejben vagy forintba is megadhatja a nettó árakat, ami után kiválaszthatja a megfelelő áfát. A portál megadja az aktuális MNB középárfolyam szerint mind forintban, mind lejben, mind euróban az ön által beírt valuta és áfa szerint a bruttó összeget. 

Portálunk célja, hogy a beregisztrált cégek adatai román és magyar nyelven is megjelenhessenek annak érdekében, hogy a határon átnyúló üzleti kapcsolatok erősödjenek.

Üdvözlettel:
Bere Károly és Bátori Géza polgármesterek

 

 

E-market
Cégnév:
Település:
Tevékenységi kör:
Szolgáltatás:
Kategória:
 

Dekoráció - Oláh Hajnalka

Üdvözlöm! Sokan tudják már, hogy üzleti céljaik megvalósításában igen nagy szerepet játszik a reklám. Célom, hogy ügyfeleim a legnagyobb bizalommal és megelégedéssel vegyék igénybe szolgáltatásaim és minden kezem közül kikerült munkám egyéniségük és cégük arculatának jellegzetességeit tükrözze. Mindehhez segítséget nyújtok egyéni ötleteimmel, jó minőségű alapanyagokkal (öntapadós fóliák, műanyag,- lemeztáblák, ponyvák, festékek stb...) nagy színválaszték mellett, megbízható gépekkel, rövid határidővel, területtől függetlenül. Szolgáltatásaim: Autó,Kirakat, Ponyva dekoráció Cégtábla, Reklámtábla, Megállító tábla, Habbetűk Világító dobozok, Kültéri nyomtatott reklámok, Kamionos tábla, Házszámtábla, Figyelmeztető táblák Feliratok, Névjegykártyák készítése. Újdonság: FALDEKORÁCIÓ Ennek a fóliatípusnak az alapanyaga egy különösen puha és vékony PVC-fólia. Beltéren szinte bárhol elhelyezhetőek. Olyan hatású, mintha festve lenne a motívum, felirat. Csupán nagyon közelről fedezhető fel, hogy fóliáról van szó. A minták könnyedén eltávolíthatóak minden felületről és nem hagynak nyomot maguk után. Így nem kell újrafesteni az egész szobát, ha megunják a mintákat és attól sem kell félni, hogy a ragasztó leszedi a vakolatot vagy a tapétát. KATALÓGUS MEGTEKINTÉSE ESETÉN ÉRDEKLŐDJÖN AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMOKON: 06-20/566-34-15 és 06-20/227-01-71

ELEKTROLABOR Ipari Elektronika Kft.

Cégünk 1985-ben alakult erősáramú berendezés, műszergyártás, telekommunikáció, energetika fő profilokkal a tevékenységünkhöz szükséges műszaki berendezések és szerelési anyagok értékesítésével párhuzamosan. Fejlődésünk töretlenül minden évben jelentős mértékű. Nyereségünket folyamatosan visszaforgatva stabil és megbízható gazdasági egységként tartanak számon partnereink. Saját tulajdonú telephelyünkön 14 fővel folytatjuk gyártási és kereskedelmi tevékenységünket. A jó minőségű termékkör kedvező árakkal is párosul. Egyik fő irányelvünk a kedvező ár-érték arány. Szlogenünk: A MINŐSÉG MINDIG A LEGOLCSÓBB! Szükség esetén a katalógus és műszaki információbiztosítás mellett segítünk a termékek kiválasztásban is. Célunk, hogy jövőbeni fejlesztéseinkkel partnereink kiszolgálását még magasabb szinten valósítsuk meg. Megvalósult beruházásaink is ennek szellemében készültek el. Új Európai színvonalú gyártóműhelyek kerültek átadásra. Kereskedelmi és raktár épületeinket bővítettük. Elkészült a korszerű gépekkel felszerelt kábelcentrum részlegünk. Bevezettük és működtetjük az EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert. Vevőink és megrendelőink megelégedettségének és magas szintű kiszolgálásának érdekében további beruházásokat és bővítéseket tervezünk. Nagy gyakorlattal és magas szintű műszaki képzettséggel rendelkező munkatársaink biztosítják, hogy megfeleljünk elvárásaiknak.

Estilla Kozmetika és Wellness

TEVÉKENYSÉGEK Tinédzsereknek arcápolás Arc és testkezelések (az összes korosztálynak, minden problémára MATIS professzionális kozmetikumokkal ) Sminktetoválás Fül -Orr -Köldök lyukasztás Testékszerek - Szájstekker Műszempilla beültetés Szempilla dauer Nappali, alkalmi, esküvői smink készítés ( Kryolan dekorkozmetikumokkal ) Smink tanácsadás Mellformáló ultrahang kezelés Cellulitisz vákummasszázs Stresszoldó és salaktalanító testmasszázs Parafinos kézápolás Infra szauna ( akár 10+1 alkalmas bérlrttel is ! ) Hennázás (testfestés barna és fekete hennával ,akár alkalmi ill. esküvői eseményekre is) Csillámtetoválás készítése (hozott kép alapján is) 3D műszempilla felhejezése Mikrodermabrázós kezelések Mezoterápiás kezelések (Tű nélküli ) MATIS Professzionális készítmények forgalmazása Wellness 1 ( 20 perc infraszauna-szaunamézzel,tusulás, élénkítő test masszázs,Matis test tekercselés has-fenék-comb, arc és dekoltázs masszázs-Matis hatóanyagokkal, IDŐTARTAMA: 1,5-2 óra Wellness 2 ( 20 perc infraszauna, tusolás, hátmasszázs, Matis test tekercselés combra,mélytisztító arcpakolás,IDŐTARTAMA: 1,5 óra Kavitációs zsírbontás-alakformálás Tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontás Gépi nyirokmasszázs-hullámmasszázs IPL E-light végleges szőrtelenítés, pigmentfolt kezelés, hajszálér tégulatok kezelése, bőrfiatalítás Hidroabrázió Biostimuáció (Arcizomfeszesítés mikroáramos impulzussal) Tripoláris rádiófrekvenciás fiatalítás (stimulálja a kollagén és az elasztin sejteket, a ből feszesebbé, rugalmasabbá válik) Fény-színterápia (problémás bőrők kezelése - fiatalítás) Szolgáltatásainkról bővebb információt a www.estillakozmetika.hu oldalon találhat !

Klára Menyasszonyiruha kölcsönző Bowden Bt..

Menyasszonyi, koszorúslány és alkalmi ruhák kölcsönzője " ESKÜVŐ.Egy nagy álom,ahol TE vagy a főszereplő és a legszebb akarsz lenni. Kölcsönzőmben a legújabb modellekkel tudok Neked ebben segíteni, emellett csodaszép menyecske alkalmi és koszorúslány ruhákkal várlak, hogy minden olyan legyen ahogyan megálmodtad!" Kedves leendő menyasszonyok! Engedjék meg hogy néhány szóban bemutassam Szalonomat. 2003. május elején nyitottam meg Szeghalmon. Nálam a ruhák egyedi tervezése, elegáns vonalvezetése, aprólékos kézi gyöngyözése , a különleges finom csipke és anyagok sokszínűsége teszik utánozhatatlanul széppé a ruhákat. Bátran állíthatom, hogy az évről-évre megújuló ruhák készlete, minősége és választéka egyedülálló a környékben. Méretválaszték: óriási, 36-54 között mindenki találhat számára anyagban és fazonban tetszőt. Ezen az oldalon /valamint a www.klaraszalon.mindenkilapja.hu/ csak néhány izelítő található a sok-sok modellből. Rendkívül kedvező áron választhat több száz modell közül! Nálam minden kiegészítőt /kesztű, ernyő, fátyol, nyaklánc, pelerin/ tartalmaz a kölcsönzési ár. Így szalonban minden eldől egy "konzultáció" keretén belül, és már nem kell rohangálni a kiegészítők utánn. Csupán a kedves hölgynek annyi dolga van hogy egyszer-kétszer ellátogat a KLÁRA SZALON-ba. Jöjjön el és nézzen szét, várom szeretettel! Ct: Hajdu Károlyné Klári

Leg-Lego Építő és Szolgáltató Betéti Társaság

Fő profilunk épületgépészeti kivitelezés: víz-, gáz-, központi fűtés, légtechnika szerelés, tervezés. Napkollektoros rendszerek telepítése, hőszivattyúk, pelletfűtésű kazánok, faelgázosító kazánok, kazánházak szerelése, energiatakarékos rendszerek építése. SZOLGÁLTATÁSAINK Irodaépületek, üzemépületek, lakóépületek, és gyártástechnológiai épületek épületgépészeti rendszereinek üzemeltetését, karbantartását, illetve kivitelezését és annak tervezését. Szolgáltatásaink Vállalkozási szakiparaink Duguláselhárítás Ingyenes Kiszállássa l!!! Érd-Diósd-Budaörs-Tárnok 1 Órán belüli ingyen kiszállással !!! Vízvezetékszerelés Ingyenes Kiszállással !!! Érd-Diósd-Budaörs-Tárnok 1 Órán belül !!! Fűtés szerelés Ingyenes kiszállással !!! Érd-diósd-Budaörs 1 Órán belül !!! Szellőztető rendszerek komplex tervezése, karbantartása, építése, felújítása. Klimatechnikai és légkondiciónáló rendszerek tervezése, karbantartása, építése. Víz és csatorna hálózat komplex rendszereinek tervezése, építése, karbantartása és felújítása. Központi fűtési és csőhálózati komplex rendszerek tervezése, karbantartása, építése, felújítása. Megújuló energia forrásokhoz kapcsolódó rendszerek tervezése és kivitelezése. Gázipari rendszerek komplex tervezése, karbantartása, építése, felújítása. Gyorsszolgálat, napi 24 órás diszpécser szolgálat. Ingyenes telefonos szaktanácsadás.

Tarr József Tibor ev.

Tarr József Tibor vagyok, füzesgyarmati lakos, kezdő Fiatal Gazda. A sikeres pályázat elnyerését követően megkezdtem saját vállalkozásom működtetését. Először is megvásároltam az állattartáshoz szükséges épületeket, technológiákat, berendezéseket Füzesgyarmat külterületén, a Réti tanyán. A pályázatban házinyúl tenyésztését, és vágógalamb tartását jelöltem meg. A kezdő állatállomány beszerzése után sikeresen vezettem a gazdaságomat. 2009-ben elkezdtem földműveléssel is foglalkozni. A saját magam által megtermelt takarmány egy részét a galambok etetésére fordítottam, ezáltal csökkentettem a termény vásárlására fordított kiadásokat. A gazdasági válság engem is utólért. A takarmány árak nagyon megnövekedtek, de ezzel egyidejűleg a nyúl felvásárlási ára nem nőtt, valamint a galamb eladása is jelentős mértékben visszaesett. Ennek következményeként, veszélybe került a saját gazdaságom önfenntartó üzemeltetése, így kénytelen voltam abbahagyni az állattartásnak ezt a módját. 2011- 2012 - ben új irányzatot vettem fel a gazdaságomba. Áttértem a méhészkedésre. Jelenleg 18 családom van.Sikeres vizsgát tettem, így már okleveles méhész vagyok. Jelenleg azon dolgozom, hogy minnél több mézet tudjak termelni, és így az általam előállított termékeket sajét magam tudjam értékesíteni elsősorban a lakosség számára, valamint a kiskereskedelmi szektorba. Az értékesítéshez szükséges engedélyeim megvannak. A mézet saját magam csomagolom ki eladás céljára. Az egyedi címke készítése folyamatban van.
Belépés és regisztráció
A szerver áramfogyasztása:
332.8 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.