Kerékpáros túraútvonalak 1

A KMNP Réhelyi Látogatóközpontjából kiinduló kerékpáros túraútvonal Ecsegfalva felé halad a műúton. Az útvonal összesen: kb. 52 km hosszúságú.

 

Kerékpáros túraútvonalak 2

KMNP Réhelyi Látogatóközpont – vasúti töltésen Dévaványára – földúton Körösladányba – vissza gáton és földúton KMNP Réhelyi Látogatóközpontba. Kerékpárkölcsönzés a Látogatóközpontban lehetséges.

Kerékpáros túraútvonalak 3

A következő kerékpáros túra Füzesgyarmatról indul a Berettyó gáton át Szeghalomra és vissza kerékpárúton Füzesgyarmatra. A túra útvonala kb. 28 km.

Kerékpáros túraútvonalak 4

A túra útvonala a Szeghalom-Vésztő közötti Körös-hídtól, (a Vidra Tanyától) indul közúton a vésztő-mágori Történelmi Emlékparkba, innen Vésztőre, majd vissza a Vidra Tanyára. (kerékpárkölcsönzés itt lehetséges) Az útvonal hossza kitérőkkel kb. 32-34 km.

Vízitúra

Vidra tanyától a Holt-Sebes Körösön Vésztő-Mágorig, majd vissza a Vidra-Tanyához. Bemutatandó turisztikai kínálat: a Holt-Sebes-Körös élővilága, Vésztő-Mágori turisztikai kínálat. Túrakajak a Vidra-Tanyánál kölcsönözhető

Belépés és regisztráció
A szerver áramfogyasztása:
201.6 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.