Fiatalodjon, gyógyuljon, pihenjen természet-közelben!


 

 

Irányár: 4 nap/3éj félpanzióval, szállás panzióban, fürdő – és múzeumi belépőkkel 24 000 Ft/fő

 

Naponta legalább 1-1 órát fürödjön a füzesgyarmati és a dévaványai gyógyvízben és tapasztalja meg azok áldásos regeneráló és fiatalító hatását! Használja ki a településeken működő gyógy - és wellness szolgáltatásokat, majd vegye igénybe a helyi szépészeti szalonok kínálatát!

 

Szállás: Dévaványán, Füzesgyarmaton, Hotelben***, panziókban, vagy vendégházakban.

Ellátás: igény szerint megoldható. Reggeli, illetve teljes, vagy félpanzió.

Ízelítő a számtalan programlehetőség közül:

  • Városnézés Füzesgyarmaton hintóval vagy gyalog. (Galambos Hintókészítő Műhely, Tájház, Szent Borbála szobor, Mini Állatpark, Díszüvegező Műhely, Képtár).
  • Kirándulás a Vésztő-Mágori Történelmi Emlékhelyre autóval vagy kerékpárral (Csolt-Monostor, Holt-Sebes-Körös, szoborpark, tanösvény, őshonos állatok) és tovább Vésztőre, ahol ellátogathat a Tájházba, a Képtárba, majd Molnár Anikónál a bútor és kerámiafestés rejtelmeit is megismerheti és kipróbálhatja.
  • Látogatás a Körös-Maros Nemzeti Park Réhelyi Látogatóközpontjába. Itt Európa legnagyobb testű madara, a túzok és más őshonos állatok (szürke marha, bivaly, mangalica, racka, stb.) tekinthetőek meg szakvezetéssel.
  • A térség múltjával, hagyományaival ismerkedhet meg, ha ellátogat a szeghalmi Sárréti Múzeumba, a körösladányi Helytörténeti Gyűjtemények Házába, a dévaványai Bereczki Imre Helytörténeti Gyűjteménybe vagy a bucsai Tájházba.
  • Tegyen egy sétát vidéki kistelepüléseinken, s beszélgessen a helyiekkel Ecsegfalván, Kertészszigeten, vagy Körösújfaluban. A könyvtárosok szívesen elkísérik Önt!
  • Töltsön el egy délutánt a bucsai, a szeghalmi és a vésztői horgásztavak egyikénél, de ha a folyóvizeket kedveli, akkor telepedjen le a Sebes-Körös, a Berettyó vagy a Hortobágy-Berettyó partján!
  • Ismerkedjen meg a helyi ízekkel a térség valamelyik éttermében vagy egy falusi vendéglátónál!

 

További felvilágosítás és a részletes program összeállítása:

TOURINFORM Körös-Sárrét Iroda

5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8.

Telefon-fax: +36-66-470-395,

www.sarretitura.hu e-mail: tourinformsarret@gmail.com

Belépés és regisztráció
A szerver áramfogyasztása:
299.2 W
A „Határon átnyúló kommunikáció kiépítése a Körös-Sárréten, valamint Bors térségében” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával.

Jelen anyag tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Proiectul intitulat „Îmbunătăţirea comunicării transfrontaliere între Körös-Sárrét (Ungaria) şi regiunea Borş (România)” este implementat prin Programul de Cooperare Transfrontalieră Ungaria-România 2007-2013 (www.huro-cbc.eu) şi este finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, Ungaria si România.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene.